U kojim sve situacijama Nespresso prija popiti?

Uz dobar Nespresso možete uživati u raznim životnim situacijama, a ne nužno samo dok ujutro ispijate svoju prvu šalicu kave na poslu, u uredu ili komociji vlastitoga doma. Jedna od današnjih ideja je dok radite vanjske poslove koji nisu suviše teški. Zvuči čudno, ali kad sam bio podstanar, volio sam pomagati prijateljima vlasnicima kuće u […]

Uz dobar Nespresso možete uživati u raznim životnim situacijama, a ne nužno samo dok ujutro ispijate svoju prvu šalicu kave na poslu, u uredu ili komociji vlastitoga doma.

Jedna od današnjih ideja je dok radite vanjske poslove koji nisu suviše teški. Zvuči čudno, ali kad sam bio podstanar, volio sam pomagati prijateljima vlasnicima kuće u vrtu i grabljati lišće. Vaši prijatelji možda neće htjeti čistiti oluke ili lopatom iskopati prilaz, ali bi mogli uživati u tome da vam pomažu u uređenju prostora ili da se motaju uz Nespresso po vašem vrtu oko vaših biljaka.

U kojim sve situacijama Nespresso prija popiti?

Da biste Nespresso podijelili sa dobrim prijateljem, dobra je ideja i neko DIY uređenje prostora, uredite prostor zajedno uz zabavno druženje. Moja prijateljica Maja jednom je podmitila nas petero kavom i kolačima da joj pomognemo staviti komarnike na prozore uoči sezone komaraca. I nećete vjerovati, svidjelo nam se! Još uvijek se šalimo na račun toga koliko je tko odradio taj dan u omjeru prema popijenim kavicama! Ako su spretni i zainteresirani, vaši bi prijatelji mogli istinski uživati u tome da vam pomažu bojati, uređivati, vješati police ili – budimo realni – lutati po kući, govoreći stvari poput „Mislim da ti na ovom zidu fali jedna slika Gustava Klimta pa da prostor živne!“

Pozovite na put uz dugu vožnju i nekog prijatelja, Nespresso i čašica razgovora dobro će doći svima. Znanstvena je činjenica: vrijeme + automobil = veza. Duge vožnje automobilom donose duboke i smislene razgovore. Uključite radio i prisjetite se što vam se događalo u životu kada niste bili u braku i sa djecom kao obavezom. Zaustavite se zbog čudnih atrakcija uz cestu ili zalogajnicu, mada sumnjamo da dobar Nespresso možete igdje naći – zato bolje da ga ponesete sa sobom na put. Osim društva, na dugom putu prijatelj će vam dodatno pomoći i utovariti stvari za put u auto. A ako svoju dugu vožnju želite učiniti više poput cestovnog putovanja, dok vi vozite prijatelj može na Internetu pronaći cool, čudne stvari na vašoj ruti! U svakom slučaju, Nespresso + prijatelj = dobitna kombinacija za dugu vožnju!